AKTUEEL

Op deze pagina willen we graag artikelen plaatsen om kennis op te doen, ervaringen te delen en verhalen te vertellen. Voor elkaar en met elkaar, in verbondenheid. Lief, leuk, leerzaam, grappig, bemoedigend, troostvol…het kan van alles zijn.
Voel u vrij om te delen met anderen. Mailen kan naar: kosterijeen@oldgro.nl

Door de PKN is een aantal gebeden gepubliceerd om te gebruiken in de huidige Corona-crisis. U vindt ze HIER

Zondag 5 april (Palmpasen) is er in klein verband een viering gehouden in De Edenhof, met door gemeenteleden aangedragen liederen. Deze dienst is te beluisteren via Kerkomroep 

1 thought on “AKTUEEL

  1. Vandaag is de tweede zondag dat de kerk gesloten is. Hoewel dat waarschijnlijk het verstandigste was wat de kerkenraad kon doen, valt het niet mee zo’n stap te zetten. Juist in moeilijke tijden wil je getroost worden in een kerkdienst en elkaar bemoedigen en steunen. Niet alleen de kerkdiensten vervallen, ook huisbezoek is voorlopig verleden tijd. Gelukkig kan je ook op andere manieren met elkaar in contact blijven en elkaar een hart onder de riem steken, met een telefoontje of een kaartje.

    Toegevoegd op 24 maart 2020:

    We weten nu dat deze situatie op zijn minst tot 1 juni gaat duren. De hoge feesten Pasen en Pinksteren vallen in die periode. In tegenstelling tot veel christenen in landen zonder godsdienstvrijheid zijn we zo gewend zonder belemmeringen naar de kerk te kunnen gaan. Het voelt dan ook als een groot gemis.

    Ik wens U allen een goede gezondheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *